Framtidens ledarskap

Boken Framtidens ledarskap – om konsten att leda människor på ett hållbart och framgångsrikt sätt är utmärkt att köpa in till ledningsgruppen som vill utveckla sitt sätt att arbeta.

Här hittar du kortfattad information om boken. Mer finns att läsa på bokens webbsida www.FramtidensLedarskap.se

————————–

Såhär står det på baksidan av boken Framtidens Ledarskap:

Framtidens Ledarskap”Ledarskap är viktigt. För oss alla. Ett bra ledarskap får oss att trivas och utvecklas – ett dåligt kan påverka oss negativt. Hur du som chef väljer att leda påverkar människor. Därför är ditt ledarskap viktigt.

I din hand håller du en praktisk ledarskapsbok som ger dig idéer och inspiration till att utveckla ditt ledarskap. Den lyfter fram ett antal faktorer som kan vara viktiga att beakta om du vill leda på ett framgångsrikt sätt.

Boken talar exempelvis om hur du kan:

• Agera och förhålla dig i rollen som chef
• Välja hur du vill leda människor och verksamhet
• Ta tillvara varje individs kompetens och kapacitet
• Skapa engagemang och få människor med dig
• Bygga en hälsobefrämjande och hållbar verksamhet – samtidigt som ni uppnår eller till och med överträffar mål och resultat”

———————–

Några recensioner:

”Boken är lättläst och intressant vilket gör att en praktiker både har tid och möjlighet att ta till sig av innehållet. /…/ Betyget blir 4 DG, men viktigare är att detta är en bok som jag önskar och vill att alla mina framtida chefer har läst!”
– Daniel Gunnarsson, LitteraturMagazinet –

”Boken vänder sig till och borde läsas av alla som leder och har personalansvar. Den är lättläst, enkel att förstå och Pia Vingestråhle beskriver sitt synsätt med levande exempel.”
– Hämtat ur BTJ:s recension av Lektör Louise Sverud –

Positivt recenserad i tidningens Chefs nr 4/2014 under rubriken ”Tre böcker du inte får missa”.

Exempel på återkoppling från läsare:

”Läsvärd, bra ton, lätt konsumerad, håller med om vad du skriver, en inspirationskälla, drog på smilbanden ibland, uppskattar ditt sätt att coacha läsaren, välstrukturerad, har stor nytta av den, den går rakt in i hela kroppen och knoppen också förstås, inspirerande mm”

”Jag tycker din bok är fantastisk”, ”Jättetack för en underbar bok”

———————–

Vad kan boken tillföra?

Framtidens ledarskap är ingen bok som ger dig fler teorier eller modeller. Det är istället en bok som inspirerar och som får dig att fundera på hur du förhåller dig i olika situationer. Det är en bok som hjälper dig att utveckla ditt ledarskap i praktiken.

Det jag valt att kalla Framtidens ledarskap® är ingen ny teknik – och det är inte heller någon ”ny sanning” för ledarskap. Det är istället ett förhållningssätt som påverkar en mängd olika faktorer. Det är ett sätt att vara medveten om ditt ledarskap som gör det möjligt för dig att förbättra och förenkla för dig som chef/ledare. Boken lyfter fram faktorer och ger exempel på saker som gör det möjligt för dig att skapa ett hållbart och framgångsrikt ledarskap – samtidigt som du tillhandahåller en positiv arbetsmiljö för dina medarbetare/anställda. Det är just detta Framtidens ledarskap® handlar om!

Och ja, jag tycker att det finns goda förutsättningar för att kunna utveckla ledarskapet i Sverige! Låt oss göra det för att…

…. medarbetare/anställda ska får möjlighet att trivas/utvecklas/få vara friska på sin arbetsplats
…. få bättre lönsamhet och en positiv utveckling i våra organisationer framöver

Köp boken direkt på Adlibris, Bokus, BTJ, Förlagssystem etc. För beställning av flera ex – kontakta info (a) forzum.se

Läs recensioner av boken Framtidens ledarskap®. Du hittar några av dem på:
http://www.framtidensledarskap.se/recensioner-framtidens-ledarskap/

Framtidens ledarskap® är ett registrerat varumärke och får inte användas utan vårt tillstånd i marknadsföring/träning/material/tjänster.

Fakta om boken:

Författare: Pia Vingestråhle
Illustrationer: Jenny Holmlund
Omslag: Linda Dafnerot
Grafisk formgivning: Jonny Hallberg

ISBN: 978-91-981628-0-6

Recensionsexemplar:

Recensionsexemplar kan beställas via e-post: info (a) forzum.se