Jag vill ha en bättre chef – Nu!

I boken Jag vill ha en bättre chef – Nu! – om konsten att skaffa sig en bra chef  lyfter författaren Pia Vingestråhle fram ”andra sidan av myntet” av ledarskap. Jag vill ha en bättre chef Nu är en praktisk, lättläst bok för dig som vill få det bättre på jobbet.

Vad kan du som anställd göra om du inte trivs med ledarskapet som din chef utövar? Vilka möjligheter har du? Hur kan du bäst hantera en dålig situation på jobbet? Hur gör man egentligen för att skaffa sig en bra chef?

Mer info finns att läsa på bokens webbsida

——————————

Såhär står det på baksidan av boken Jag vill ha en bättre chef – Nu!:

Jag Vill Ha En Battre Chef Nu

Har du en chef som du inte trivs med? Har du en chef som inte fungerar särskilt väl? Kanske blir du till och med illa behandlad på jobbet? Om du börjar bli trött på detta och tänker: ”Jag vill ha en bättre chef – nu!!” – då har du kommit helt rätt. Då är detta boken för dig.

Undersökningar visar att allt fler människor inte trivs på sina arbetsplatser och inte heller är så engagerade som de skulle kunna vara vara. Många gånger handlar det om att man är missnöjd med chefen eller det ledarskap som utövas.

Det är dags att ändra på detta. Att människor trivs och får chans att bidra fullt ut på jobbet borde vara självklart.

I boken ”Jag vill ha en bättre chef – Nu!!” hittar du tips på hur du kan hantera din situation på bästa sätt när ledarskapet på din arbetsplats inte fungerar så väl. Du får praktiska tips kring vad du kan göra, men boken ger dig också idéer om hur du kan tänka eller förhålla dig för att må bättre när du befinner dig i en dålig situation på jobbet.

——————————

Recensioner:

”En inspiration för alla som känner att de vill utvecklas, bidra och må bättre på jobbet.”

– Maria Redström Norrman, Bokblogg, Bokförslaget –

”När ledarskapet brister ställs högre krav på medarbetarna. Pia Vingestråhle vänder i sin senaste bok på ledarskapet dynamik och reder ut medarbetarens möjlighet att påverka en dålig chef.”

– Linda Johansson, KvalitetsMagasinet –

”Ett enkelt språk och pedagogiska frågor att själv fundera kring gör boken till ett bra första steg mot en bättre arbetsmiljö för den som tröttnat på sin chef.”

– Karin Skagerberg, BTJ (Bibliotekstjänst), BTJ-häftet nr 17, 2015 –

”Civilekonomen och chefen Pia Vinge­stråhle har skrivit en bok om ledarskap, för medarbetare. ”Jag vill ha en bättre chef – nu!” heter den. Men ja, chefen får gärna tjuvkika i den.”

– Fredrik Emdén, Tidningen Chef –

——————————

Boken kan köpas via:

Bokus

Adlibris

CDON

Förlagssystem

Fakta om boken:

Författare: Pia Vingestråhle
Illustrationer: Jenny Holmlund
Omslag och grafisk formgivning: Jonny Hallberg

ISBN: 9789198162813

Boken finns även som e-bok:

Formgivare e-bok: Erik Engren

ISBN: 9789198162820

Recensionsexemplar:

Recensionsexemplar kan beställas via e-post: info (a) forzum.se